De levering van de Helleborus ligt al een tijdje achter de rug. We blikken in deze blogpost terug op een seizoen met sterk bewortelde, uniforme jongplanten. En heel wat nieuwe initiatieven.
CHP Microflor
We gaan in deze uitdagende tijden tot het uiterste om jou als kweker van kwaliteit te blijven voorzien. Vandaag en in de toekomst. Welke inspanningen we doen, ontdek je in deze blog.
Inti Sun PH03995
​​​​​​​Lovable Luz, Harmony, Pink Smoothie … De namen van onze turborassen stralen optimisme uit. De belofte op beter. In tijden van crisis is dat een welgekomen boodschap. Hoe deze rassen hun woord houden? Door op een kortere opkweektijd toch voldoende productiviteit te garanderen én aantrekkelijk te blijven. Een kennismaking.
Container Transport
Microflor groeit. Zelfs overzee. Toen vorig jaar een klant uit Costa Rica om een relatief grote lading jongplanten vroeg, waagden we de sprong. De eerste zeevracht over de Atlantische Oceaan was een feit. Opnieuw een mijlpaal voor Microflor. Customer Succes Officer Tom Raveel legt uit hoe hij dit proces in goede banen heeft geleid.
Katrijn and Amelien
Elke dag het hoogste rendement voor onze klanten. Al jaren is dat onze missie. Maar die komt er niet vanzelf. Achter de schermen werken meer dan 350 medewerkers. Twee ervan, Amelien Lybaert en Katrijn Derde, groeiden onlangs door naar een nieuwe functie. Hoog tijd voor een gesprek met de twee dames.
Retirement Ronie Van Rysselberghe
Ronie in drie woorden: warm, positief & oplossingsgericht. Maar drie woorden zijn te weinig om een carrière van 41 jaar in samen te vatten. We doen een poging in 41 regels.
Microflor growing smiles since 1986
Is er een OORZAKELIJK verband tussen het veredelen van Phalaenopsis en een glimlach op mensen hun gezicht? Tijd voor het veldwerk. Waar zijn die plantjes die zogezegd je doen lachen?”
Growing smiles since 1986
Als biotech-wetenschappers veredelt , vermeerdert en acclimatiseert Microflor orchideeën, gloxinia's en helleborus. De nieuwe baseline vertrekt echter van het waarom van de organisatie. Wat drijft Microflor om er elke dag vol voor te gaan? Na een strategische oefening in cocreatie met de...
Spot on LED-belichting
Je hebt het misschien al gemerkt: de kwaliteit van onze Phalaenopsis jongteelt-teelt is constanter. En beter. Hoe dat komt? Door een geslaagd huwelijk tussen doorgedreven vakmanschap en inzichten uit de wetenschap.
Ivy Lefevere (COO) en Jeroen Boon (Engineering Manager) steken de eerste spade in de grond voor de bouw van een nieuwe Helleborus kas.
Ivy Lefevere (COO) en Jeroen Boon (Engineering Manager) steken de eerste spade in de grond voor de bouw van een nieuwe Helleborus kas.

Pages