Omdat wij planten leveren met de hoogste marge voor jou als klant

We denken mee met jou. Onze productmix heeft een kwaliteit/prijsverhouding waardoor jij als klant de beste marge kan realiseren.

 

Hoe wij dat evenwicht bewaken?

  • Door een competitieve aankoopkost van stek of plug.
  • Door een competitieve teeltkost, dankzij een leverbetrouwbaarheid waarop je kan rekenen, onze garantie op beperkte uitval tijdens het  productieproces, een mogelijk snellere opkweekduur en het uitvoerig testen van onze rassen vóór het afleveren. Jouw verwacht testresultaat is trouwens volledig transparant in te schatten via onze gedetailleerde rasfiches. Geen verrassingen op het einde van de rit.
  • Door een hogere verkoopprijs die jij als klant voor een Microflorproduct kan vragen. We focussen sterk op een verbeterde productiviteit qua takzetting en aantal knoppen en op de uniformiteit van jouw eindproduct. Daarnaast proberen we kleuren en concepten aan te bieden die jou een hogere verkoopprijs kunnen opleveren.

 

Omdat samenwerken de kiem is van alle groei

We maken het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk, zowel praktisch als administratief. Geen gedoe maar heldere communicatie en een transparant proces van proeforder tot uitlevering. Het juiste product, in de juiste aantallen op het afgesproken moment. Komt er toch iets tussen, dan zoeken we proactief naar de best haalbare oplossing. En altijd met een glimlach.

Microflor_Sales_1.jpg

Samenwerken? Contacteer ons vandaag nog

Ontdek hoe Microflor uw bedrijf helpt groeien