Jouw succes als teler hangt vooral af van de kwaliteit en veelzijdigheid van je assortiment. Vertrouw hiervoor gerust op onze plantenrassen met een sterk markpotentieel. Phalaenopsis, Helleborus of Gloxinia, die jou het hoogste rendement opleveren dankzij hun groeiprestaties en uitzonderlijke eigenschappen.

Hoe wij onze belofte waarmaken? Innovatie is onze motor, onderzoek en jarenlange expertise onze brandstof. Het Microflor-veredelingsteam werkt met de meest geavanceerde veredelingstechnieken in eigen hightech labo’s en kassen.

Testen, beoordelen en nog eens testen en keuren tot we het ras hebben met de gewenste eigenschappen. Een datadriven traject met aan het einde van de rit een gedetailleerde productfiche van elk ras. Alleen de genetica met het hoogste rendement overleeft de bikkelharde selectie. Da’s maximaal groeien. Niet enkel in het labo of de kas maar ook op jouw markt.

Wat dat voor jou als teler betekent? Zekerheid. De garantie op een breed aanbod van uiterst productieve rassen, op hoogstaande kwaliteit en op een glimlach bij je klanten.

 

Sterk aan de start? Contacteer ons vandaag nog

Microflor breeding

Ontdek hoe Microflor uw bedrijf helpt groeien