Ambitieus nieuw bloed bij Microflor

You are here

Ambitieus nieuw bloed bij Microflor

Microflor staat voor kwaliteit, expertise en service op maat. Dag na dag zet een groeiend aantal medewerkers zich daarvoor in. Zo ook Kirsten Van Linden, de nieuwe Commercial & Marketing Manager bij Microflor. 

Als newbie in het bedrijf, maar expert in zijn vak ziet Kirsten dit nieuwe carrièrehoofdstuk helemaal zitten. “Ik zal onder meer het verkoopteam bij Microflor aansturen, de verkoopstrategie uitzetten, de snel evoluerende markt opvolgen en het luik business development op mij nemen,” licht de 29-jarige Gentenaar toe. “Daarbij horen ook reizen naar het buitenland om nieuwe klanten te werven. Een uitdagend takenpakket, maar ik heb dat nodig. Voor routine ben ik niet in de wieg gelegd.”

Op het vlak van zakenreizen is Kirsten trouwens niet aan zijn proefstuk toe. “Na mijn studies talen en internationale bedrijfseconomie, begon ik als Sales Manager bij UNILIN, divisie panels. Na anderhalf jaar kreeg ik de kans om vanuit Zweden de Scandinavische verkoop uit te bouwen. Twee jaar later keerde ik terug naar België. Maar ik begon al snel te verlangen naar een nieuw avontuur, met nieuwe groeikansen.”

“Bij Microflor wijzen alle neuzen in dezelfde richting, iedereen is gedreven en we helpen elkaar waar mogelijk.”

Toen Microflor contact opnam met Kirsten, viel alles plots op zijn plaats: “Er was meteen een klik, het takenpakket zag er aantrekkelijk uit, en de bedrijfscultuur sprak me aan. De sfeer op de werkvloer is ook helemaal mijn ding: alle neuzen wijzen in dezelfde richting, iedereen is gedreven en we helpen elkaar waar mogelijk. Klanten een topservice bieden is ons streefdoel. Mijn persoonlijke ambitie? Onze service én verkoop verder laten bloeien, en dat binnen een erg dynamische markt.”

Wens je contact op te nemen met Kirsten? Dat kan per kirsten.van.linden@microflor.com of via +32 (0) 498 27 12 01.