Microflor veredelt, vermeerdert en acclimatiseert phalaenopsis, gloxinia's en helleborus. En dat al meer dan 30 jaar. Hoe het allemaal begon? In 1985 legt professor Debergh (UGent) de voedingsbodem van wat Microflor vandaag nog steeds is. Een familiebedrijf, gegroeid onder de vleugels van de internationale Floré Groep. Microflor draagt nog steeds de menselijke waarden van een familiebedrijf maar drijft op de ambitie van een internationale speler.

Wat ooit begon in Lochristi, heeft nu vertakkingen tot in Slovakije. We leveren vanuit geavanceerde productielaboratoria en jongplant productiefaciliteiten aan klanten in Europa en Amerika. 

Kom erbij

Alle groei begint met één stukje plantenweefsel. Maar krachtige planten groeien niet vanzelf. Alles hebben we te danken aan gemotiveerde werknemers in onze labo’s, onze serres en in onze kantoren. Ook de intense samenwerking met partners geeft ons een boost. Ben je teler of partner en wil je weten wat onze samenwerking jou opbrengt? Ontdek hier onze expertise.

Wil je graag werken bij Microflor? Groot gelijk, lees even verder wat wij voor jou kunnen betekenen. En omgekeerd: jij voor ons. 

Microflor Acclimatisatie Acclimatisation

Ontdek hoe Microflor uw bedrijf helpt groeien