Veredeling: de zoektocht naar perfectie

You are here

Omdat uw succes als kweker afhangt van de kwaliteit en veelzijdigheid van uw assortiment, biedt Microflor u voortdurend verbeterde plantenrassen met een sterk marktpotentieel. Wij gaan daarvoor continu op zoek naar vernieuwingen die uw aanbod verrijken en uw klanten bekoren. 

Ons streefdoel? Voortdurende innovatie. Op basis van onderzoek, ervaring en markttendensen ontwikkelt het Microflor-veredelingsteam een aantrekkelijk assortiment jonge planten – sterk, uniek en toekomstgericht. Zo biedt u uw klanten een ongeëvenaarde variatie aan groeikrachtige orchideeën, gloxinia’s of helleborussen. 

Voor de kwalitatieve en efficiënte veredeling van plantenrassen beschikt Microflor over eigen, geavanceerde kassen. Daarnaast werken we samen met externe partners die als geen ander begrijpen waarvoor Microflor staat: duurzaam en klantgericht telen met sterke, vernieuwende jongplanten als resultaat.

Bij het veredelen staat u als klant centraal. Vanuit een persoonlijke aanpak en langetermijnvisie creëren we hoogstaande rassen die we vervolgens vermeerderen en acclimatiseren. Onze processen vinden steeds in de meest hygiënische omstandigheden plaats, met het oog op een perfecte combinatie van krachtige planteigenschappen. 

Rastlinné pletivové kultúry

Ontdek hoe Microflor uw bedrijf helpt groeien