Asian Coral - Spring Juwel

Living Coral & Neon Green: dé trends van het moment!

Kim Kardashian, Bella Hadid en ja, ook Microflor zijn het erover eens dat wie in de mode wil zijn moet kiezen voor de kleuren ‘Living Coral’ en ‘Neon green’. Niet enkel zijn deze tinten vaker op de catwalk terug te vinden, ze maken ook deel uit van heel wat woontrends. Zo werd Living Coral door het Pantone Color Institute verkozen tot dé kleur van 2019. 

Wie in wilt zijn hoeft echter niet meteen een verfborstel boven te halen, deze trends kunnen simpelweg door middel van accessoires geïntegreerd worden in je woonkamer of kleerkast. Zo zijn fauteuils, dekbedovertrekken en drinkbussen in living coral alomtegenwoordig en niet meer weg te denken uit de hipste interior stores. Ook bij Microflor kan je terecht voor een uniek accessoire om je interieur te pimpen: Asian Coral Phalaenopsis. Met haar zachte en tegelijk energieke kleur slaagt Asian Coral erin om elke ruimte op te fleuren. Bovendien is de soort al enkele jaren een van de paradepaardjes van Microflor. 

Met Spring Jewel is Microflor helemaal mee met de Neon Green trend. Vogue bombardeerde de kleur in januari nog tot ‘the winter’s hottest trend’ en die tendens trekken wij maar al te graag door naar het assortiment. Spring jewel is levendig, fris en een uitstekende keuze voor al wie houdt van een eyecatcher. 

Ontdek ons volledig assortiment