Kersttrends 2017: een tipje van de sluier!

You are here

Kersttrends 2017: een tipje van de sluier!

De kersttijd is een periode vol huiselijke gezelligheid. We genieten van exquise gerechten, cadeautjes en feestverlichting in de winkels en straten. Het is het moment bij uitstek om uw winkel om te toveren tot een baken van gezelligheid, waar de klanten blijven naartoe komen!

Daarom stellen wij 6 trendy kerstthema’s voor: Scandinavian Joy,  Fine Forest, Industrial Chic, Frozen Beauty, Christmas in Paris & Classic Christmas.

Scandinavian Joy

Scandinavië blijft de trends voor. Klassieke kerstitems en –motieven worden dit jaar in een nieuw jasje gestoken en krijgen een frisse en moderne uitstraling. In dit thema krijgen wit en rood de bovenhand, afgewisseld met blauwe accenten. Ideaal voor een liefhebber van Scandinavische tradities met een moderne touch!

ScandinavianJoy.jpg

 

 

Fine Forest 

Dé woontrend van nu is botanisch! Breng deze kerst de natuur naar binnen met groene woonplanten, natuurlijke materialen en decoratieve bladmotieven. Kerst hoeft niet per se klassiek vertaald te worden: in Fine Forest speelt groen de hoofdrol, in combinatie met wit en bruine accenten. Hout en mos maken het plaatje compleet! 

FineForest.jpg

 

 Industrial Chic 

De industriële loftstijl is een woontrend die al enkele jaren meegaat. Hier zorgen geometrische vormen en draadstructuren voor een moderne, grafische look. Tijdens de kerstperiode combineren we die ‘koude’ industriële materialen met zachte materialen zoals linnen, hout, pluche, vilt en wol. Het resultaat? Een chique, industriële look!  

IndustrialChic.jpg

 

Frozen Beauty

Deze kersttrend heeft zijn roots op de uitgestrekte sneeuwvlaktes en gletsjers. Binnen creëren we een romantische, gezellige schuilplaats tegen de kou en gure wind. Het nieuwe cocoonen legt de nadruk op veel grijs- , wit- en zilvertinten aangevuld met blauw. Hedendaagse gezelligheid!

FrozenBeauty.jpg

 

Christmas in Paris

Laat je betoveren door een sprookjesachtige kerst in de stad van de liefde! L’amour de Paris staat voor een romantische sfeer met een vleugje barok. Deze pasteltinten passen perfect bij een brocant of kleurrijk interieur. In een strak ingericht interieur zorgt dit thema voor een spannend contrast!

ChristmasinParis.jpg

 

Classic Christmas

De klassieke kerst is terug van nooit weggeweest. Wek een gevoel van nostalgie op en laat je inspireren door Britse en Amerikaanse interieurs met grote kerstbomen vol groen, rood en goud. Een kerst met allure!  

ClassicChristmas.jpg